fbpx

The Distinguished Gentleman’s Ride

  • Nettt Interactieve Media

The Distinguished Gentleman’s Ride
  • Nettt Interactieve Media

In meer dan 100 landen werd 23 mei de The Distinguished Gentleman’s Ride gehouden.

The Distinguished Gentleman’s Ride rijden met een doel.De focus ligt op heren die in het leven een harde hand hebben gekregen. In het bijzonder werven we fondsen voor baanbrekend onderzoek naar prostaatkanker. En programma’s voor geestelijke gezondheid en zelfmoordpreventie, als onderdeel van de missie om de gezondheid van mannen wereldwijd te ondersteunen.

Deze fondsen worden geïnvesteerd door de partner, Movember, de grootste gezondheidsorganisatie voor mannen ter wereld.Bij de editie in Roermond waren ruim 70 motoren aanwezig van hele oude tot hypermoderne motoren.

De Distinguished Gentleman’s Ride verenigt klassieke en vintage motorrijders over de hele wereld om geld in te zamelen en bewustzijn te creëren voor onderzoek naar prostaatkanker en de geestelijke gezondheid van mannen.

The Distinguished Gentleman’s Ride is opgericht in Sydney, Australië, door Mark Hawwa. Het werd geïnspireerd door een foto van Don Draper van de tv-show Mad Men’s schrijlings op een klassieke fiets en in zijn mooiste pak. Mark besloot dat een themarit een geweldige manier zou zijn om motorliefhebbers en gemeenschappen met elkaar in contact te brengen en tegelijkertijd geld in te zamelen om de mannen in ons leven te ondersteunen.

  • Nettt Interactieve Media

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

  • Nettt Interactieve Media
Open chat
Hallo,
Kan ik u helpen?

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
%d bloggers liken dit: