fbpx

Schinderhannes te gast bij Salon Remunj

  • Nettt Interactieve Media
Schinderhannes te gast bij Salon Remunj
Schinderhannes te gast bij Salon Remunj

Op zondag 9 april stond een uiterst theatrale salon op het programma. Met als primeur enkele liederen uit de Opera Bouffe Schinderhannes, die in september opnieuw ten tonele wordt gevoerd. Dit kan natuurlijk niet zonder een exclusief interview met regisseur Bart Segers. Voor de column tekende Resi Coumans. En als beeldend kunstenaar was Toos van Cann uitgenodigd om te vertellen over haar werk en ervaring met theaterkostuums.

Programma:
Column: Resi Coumans.
Resi Coumans is zangeres en cabaretière en uitbaatster van café Resistent. Haar tweede cd, na ‘Een beetje bang’, is geheel in het dialect en werd uitgevoerd door ‘Resisbent’. In 2016 trad ze op in de ‘Medammecour on tour’.

Interview met: Bart Segers.
Bart studeerde aan de Artez Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem. Hij is theaterdocent aan Lyceum Schöndeln en regisseerde in 2014 de landelijke intocht van Sinterklaas in Roermond. Daarnaast tekende hij bij verschillende Limburgse toneelverenigingen voor de regie en gaf hij acteurstrainingen. En in 2017 is hij Regisseur van Schinderhannes, in samenwerking met (vocaal leider) Rob Reyners en (instrumentaal leider) Hub Boesten.

Muziek: (Uit) Schinderhannes.
Florenske, Schwarze Peter, Beelzebub, Schinderhannes, Hyacinthe, allemaal zullen ze deze middag hun opwachting maken in Salon Remunj. In een drietal optredens kan het publiek al voorgenieten van het spektakel dat in september uitgevoerd gaat worden in De Oranjerie.

Beeldend kunstenaar: Toos van Cann.
Toos van Cann heeft een passie voor theaterkostuums. Al meer dan 25 jaar ontwerpt ze, in samenwerking met de regisseur, kostuums waarin de rollen die gespeeld moeten worden het beste tot hun recht kunnen komen en die zorgen voor een mooi totaalplaatje op de bühne.
Uit deze passie is ook haar familiebedrijf Incognito, dat ze samen met haar dochter Mary-Anne runt, voortgekomen.

Aantal foto’s: 85
Bekijk en bestel hieronder je foto’s 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

  • Nettt Interactieve Media
Open chat
Hallo,
Kan ik u helpen?

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
%d bloggers liken dit: