Marc Bauwens ontvangt de Erespeld van de stad Roermond

 

Marc Bauwens ontvangt de Erespeld van de stad Roermond
Marc Bauwens ontvangt de Erespeld van de stad Roermond

 

Donderdag 12 oktober is Marc Bauwens niets vermoedend naar het gemeentehuis gelokt door oud collega’s. Bij de ingang werd Marc op gewacht door de burgemeester Riane Donders, en ontvangen in de Statenzaal waar werd opgewacht door medewerkers van het outlet en vrienden.

Bauwens heeft de gemeentelijke onderscheiding ‘de Erespeld van de stad Roermond’ ontvangen omdat hij veel voor de Roermond heeft betekend.

Bauwens is in augustus 2003 gestart als General Manager van het Designer Outlet Roermond van McArthurGlen. Als hij begint in 2003 heeft het Designer Outlet Roermond, dat eind 2001 de deuren opende, 40 winkels. Na de opening van de vierde fase op 12 april 2017 zijn in het Designer Outlet Roermond 200 wereldmerken gehuisvest. Het Designer Outlet Roermond biedt werk aan 3.200 werknemers en is daarmee één van de belangrijkste werkgevers in Midden-Limburg.

In zijn functie van General Manager heeft hij zich ook altijd sterk gemaakt voor een goede verbinding en doorstroming van het winkelend publiek naar de historische binnenstad van Roermond. Recent onderzoek van het Designer Outlet Roermond laat zien dat ruim 20% van de bezoekers ook naar het centrum van stad wandelt.

Het toekennen van de gemeentelijke onderscheiding ‘de Erespeld van de stad Roermond’ aan de heer Marc Bauwens is dan ook een bijzondere blijk van waardering voor wat hij voor de stad Roermond heeft betekend.

Bauwens mocht ook zijn handtekening plaatsen in het Gulden Boek van de stad Roermond. In dit boek tekende ook al (toen) kroonprins Willem-Alexander, Gerrit Pouwels, schutterij Sint Urbanus en andere die veel voor Roermond hebben betekend

Aantal foto’s: 118
Bekijk en bestel hieronder je foto’s 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

×
Hallo,
Kan ik u helpen?

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.
%d bloggers liken dit:
Jouw Reclame hier op de site? Neem contact met mij op