Solar zondag

PhotoCord

 

Solar zondag
Solar zondag
PhotoCord

De nagenoeg uitverkochte dertiende editie van Solar Weekend was er een voor in de boeken. Met bijna dertigduizend unieke bezoekers, een recordaantal creatieve deelnemers en een gigantische rits sterke optredens, was Solar Weekend 2017 een memorabel weekend. Ondanks de spetters

Al dertien jaar wordt Solar Weekend van de grond af opgebouwd door Creatieven en kunstenaars. Het is deze platformfunctie die het creatiefste festival van Nederland uniek maakt in zijn opzet. Solar bedenkt een thema, Creatieven dienen een idee in en onder begeleiding van Solar Weekend en andere professionals ontstaat het festival.

Met het thema ‘Game On’ daagde Solar Weekend Creatieven en bezoekers uit. Het resulteerde in een ouderwets speels terrein, vol maffe spellen, bouwwerken en verrassingen. Het Middendorp gold als epicentrum van creativiteit, vol geheime kamers en stages met daaromheen areas van muziekcollectieven, kunst en spellen.

Worstelen, de Theater Area, je af laten schieten in de ‘Kanopult’ om vervolgens op het water te belanden, de Tokkelbaan. Bezoekers hoefden zich geen seconde te vervelen.

Muziek Ook waren er voldoende muzikale hoogtepunten. Chef’Special bijvoorbeeld. Ondanks een flinke voetblessure van frontman Joshua, sprong hij blij als een kind over het podium en in het publiek. One man band Youngr – bij het grote publiek minder bekend – was dé verrassing van het festival. Hij presenteerde een staaltje muzikaal meesterschap om U tegen te zeggen. Ook godfathers van de Nederhop Rico & Sticks knalden er een heerlijk optreden uit. Grote namen uit de dance: Sunnery James & Ryan Marciano, Booka Shade en Ben Sims, om er maar een paar te noemen. Een andere verrassing? De back to back show van DOLF met Yellow Claw.

Met bijna dertigduizend blije koppies is Solar Weekend weer tot een einde gekomen, een jaar lang bouwen aan het creatiefste festival van Nederland brengt een gigantische berg mooie zielen bij elkaar. De organisatie wil het volledige team en alle bezoekers ontzettend bedanken. Een speciaal bedankje gaat uit naar Cindy Pielstroom. Jarenlang vulde zij het creatieve programma van Solar Weekend in. Na deze editie geeft ze het stokje door.

Aantal foto’s: 921
Bekijk en bestel hier je foto’s 

PhotoCord

 

Laat een reactie achter

Laat een reactie achter

×
Hallo,
Kan ik u helpen?

Bij gebruik van deze app gaat u akkoord met het gebruik van uw persoonsgegevens om contact op te nemen.